Aanbod & Yogavormen

Wekelijkse groepslessen 

In groepsverband beoefenen we samen verschillende yogavormen, door wekelijkse training wordt yoga een deel van je levensstijl. Er zijn verschillende groepen waar je bij kunt aansluiten. Kijk eerst naar welke locatie het fijnste voor je is, daarna kun je kiezen welke vorm van yoga je wil beoefenen. Check het kopje Rooster & Tarieven voor de lestijden.   

Hatha Yoga – Is een rustige vorm van yoga die met behulp van uitgebalanceerde oefeningen, een bewuste adem en concentratie meer evenwicht brengt tussen lichaam en geest. Een hatha les wordt duidelijk opgebouwd en vormt een balans tussen staande, zittende en liggende houdingen. Je neemt bij hatha yoga heel bewust de wervelkolom en gewrichten mee, waarbij de adem sturend is.

Vinyasa flow – Bij deze vorm van yoga, flow je als het ware van de ene naar de andere houding in sequence. Houdingen volgen elkaar op in een mooie dynamische beweging. Het lijkt een soort dans. Je kan gebruik maken van de zonnegroeten en afwisselde houdingen toevoegen om van zit naar staan, van staan terug naar zit en van zit naar liggend te gaan. Dit kan uitgevoerd worden in verschillende niveaus.

Power Yoga – Is een krachtige en dynamische vorm van yoga, de fysieke houdingen ondersteun je met de juiste ademtechnieken. De power yogales kan iedere keer anders zijn waarbij je verschillende delen aanbod laat komen. De ene keer kan het dat we de focus meer richten op verlenging, flexibiliteit en balans, maar ook de kracht, houding, core, in combinatie met uitdagendere oefeningen zoals een hoofdstand of een brug.


Yoga voor bedrijven / kantoor  / bedrijfsuitje

 (Werk) houding en bewustwording-sessies voor bedrijven. Flowyoga + muziek voor bedrijfsuitjes en festival events. Neem hiervoor contact op met Leonie via het contactformulier of via de socials. 

Kinderyoga (camping)

In 30 min leren kinderen een yogadans waarbij we verschillende yogaoefeningen (op muziek) in een flow beweging achter elkaar gaan doen. Zo leren kinderen laagdrempelig kennis maken met rustgevende en krachtige houdingen, het verbinden met andere kinderen en samenwerken in duo's. Na de dans gaan we ook nog wat Acro yogaoefeningen doen. Dit kan ook op de SUP in het water.  

Evenementen/Festivals

Op aanvraag